mandag 18. juni 2012

Som jeg sa.....

......tiden flyr og plutselig er det blitt sommer! Og jeg som skulle bli flink til å skrive her inne :-P. Aldri for sent å begynne igjen!
Like etter påske hentet vi vårt nye familiemedlem: Garnesmarkas Tinka. Hun er en Norsk Elghund Grå, og er født i januar i år. Håper å dra på utstilling og jaktprøver med henne etterhvert.

For noen uker siden fikk jeg konstantert Diabetes. Jeg har vært obs på det, både fordi det ligger i slekten flere ledd tilbake, og på grunn av at jeg fjernet binyren i 2010. Verdiene var helt greie i fjor høst, men nå var de altså for høye. Langtidsblodsukret lå på 7, og det er ikke veldig høyt men ille nok.
Så nå er det livsstilsendring på gang, og det er vel på tide... Jeg har kuttet ut brus, godis og prøver så godt jeg kan å unngå sukker i all mat. Det er ikke så vanskelig som jeg først trodde! På kroppen merket jeg det ganske raskt. Før hadde jeg smerter i muskulaturen så og si hele tiden og var veldig uopplagt. Nå kjenner jeg ikke smerter i det heletatt og har mer energi. Og det er kun fordi jeg har kuttet ut sukker og prøver å spise så få karbohydrater som mulig.
Jeg er ikke helt fanatisk, men prøver å følge LCHF, altså lavkarbodietten. Det er i startgropen ennå, men jeg fikk råd om å ikke starte "så brått" :-)
Akkurat nå har jeg min egen frokostblanding i ovnen med div nøtter og andre go-saka. Hjemmelaga knekkebrød er også i boks. Bilder kommer!
Herre bli bra!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar