lørdag 30. januar 2010

Oppsumering siden sist

For tiden er jeg på utkikk etter jobb. Håper Adecco ringer om jobber også neste uke, og at det det går bra på intervju hos Manpower. Ellers har jeg muligens enda et jobbtilbud, men tiden vil vise hva som skjer. Det blir spennende og godt å komme ut i arbeidslivet igjen etter nesten 4 år som hjemmearbeidende.

Jeg var et par måneder uten digitalkamera, så da måtte jeg ta frem mitt "gammeldagse" speilreflekskamera. De bildene må vel fremkalles....

To nysgjerrige gutter og et berg av gaver i alle størrelser. Det ble en travel kveld...


Å holde stjerneskudd for første gang var litt skummelt til å begynne med, men det endte med at han ble sint fordi de ikke lyste lenge nok :-)

Her er stablemesteren vår.

Smørbrødkake.... nammm. Dette er noe jeg må lage mer av! Denne er fylt med reker, røkelaks, majones, creme frech(?), kokt egg og litt krydder. Den ble faktisk veldig god, men det er ikke sånnt man lager til hver helg.....

I går var det 4 år siden vår lille Sofie kom stille til verden med hastekeisersnitt. Stor og fin var hun, men den siste tiden i magen hadde hun det ikke godt. De fant ingen direkte årsak til at hun døde like før hun kom ut.
Vi var på graven hennes i går med lys, et hjerte og hjertekrans med rosa roser. Det lå et fint teppe med dyp snø over alle gravene. I hele går gikk jeg og tenkte på kontrasten for 4 år siden. Da ville ikke regnet stoppe, og det ble stor-flom tilslutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar